Bygga attefallshus i Vendelsö, södra Stockholm

Söker du ett byggbolag med hantverkare med stor precision? Då har du kommit rätt! Våra byggarbetare arbetar i Täby-trakten, till exempel i Gribbylund, Enebyberg, Täby kyrkby, Uthamra, Hägernäs och Viggbyholm.

Varför ett attefallshus?

Ett attefallshus är ett litet hus på 25 eller 30 kvm (det senare kallas även för bolundare). Det är en komplementbostad du kan ha vid ditt fritidshus eller vid din permanentbostad, och det är en byggnad som passar perfekt för uthyrning, som gäststuga för en äldre släkting eller för utflugna barn, eller som ett tillhåll för tonåringarna.

Vi skapar din dröm

Våra medarbetare är serviceorienterade och tillgängliga, och de är alltid trogna dina idéer. För attefallshus finns en rad olika möjligheter. Vill du till exempel ha ett attefallshus med loft, ett attefallshus med förråd eller attefallshus med källare? Vi ordnar det.

Många möjligheter

Vi kan skapa arkitektritade attefallshus som nybyggnation eller utgå från en nyckelfärdig konstruktion. Vill du att det ska bli vinterbonat kan vi ordna isolering och vi kan även bygga altan eller terrass, eller göra markarbeten.

Totalentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad. Vi har kunskap om bygglov och ritningar och har ett stort kontaktnät och tar in de hantverkare som behövs, om du till exempel vill ha kakelsättning eller behöver en golvläggare. För arbetskostnaden går det att göra ROT-avdrag.

Lämna meddelande till oss

Skicka in & få Offert-förslag till ert nästa Attefallshus i Stockholm

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *