Bygga Lösvirkeshus i Stockholm

Tyresta Bygg och Entreprenad AB har lång erfarenhet av snickeri och husproduktion till privatpersoner, företag och fastighetsskötare i Vendelsö, Tyresö och Östermalm. Fördelen med att välja Lösvirkeshus, är att du kan låta en arkitekt rita upp huset, eller till och med rita själv.

Från ritning till nyckelfärdig

Tyresta Bygg och Entreprenad AB hjälper er både med uppritning, från idé till arkitekt till färdigbyggt hus! Lösvirkeshus är hus som byggs på plats, bräda efter bräda, vilket ger många möjligheter.

Skräddarsydda hus

Om du prioriterar att stort inflytande över utformning och materialval i ditt framtida boende, då kan ett lösvirkeshus vara ett bra alternativ Lösvirkeshus passar framför allt dig som vill ha stort inflytande över hur ditt framtida boende ska vara utformat, som vill ha ett unikt hus, anpassat till den egna familjens behov och önskemål.

Kontakta Tyresta Bygg och Entreprenad AB

Om du är intresserad av att bygga ett lösvirkeshus, så kan vi på Tyresta Bygg och Entreprenad AB hjälpa er. Vi har byggt hus i Tyresö, Vendelsö och på Östermalm. Kontakta oss på:  hantverkare@byggfirma-vendelso.se

Lämna ett meddelande till oss

Skicka in Offert-förslag till nästa Bygga Lösvirkeshus i Stockholm

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress