Renovera balkong i Vendelsö Haninge, södra Stockholm

Vi utför balkongrenoveringar och balkongbyggnationer i Stockholm med omnejd. Vi erbjuder helhetslösningar för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och andra som vill ha hjälp att renovera eller bygga balkonger.

Vi rustar upp Stockholms balkonger

Vi genomför renoveringar och byggen av balkonger i Stockholmsområden som exempelvis Kungsholmen och Södermalm. Vi står även redo att rycka ut i kranskommuner som till exempel Järfälla, Danderyd, Täby, Upplands Väsby och Sollentuna. Vi jobbar med alla slags balkonger men är även en totalentreprenör som kan ge helhetslösningar för reparationer och åtgärder på till exempel tegel- och putsfasader.

 • Kungsbalkong
 • Fransk balkong
 • Fasadbalkonger
 • Takbalkonger
 • Utkiksbalkong
 • Spansk balkong

Vi kan bygga skräddarsydda balkonger

Fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar som vill öka sina fastighetsvärden och komforten bland de boende kan kontakta oss för att få hjälp med balkongbyggen. Om du har ett stort uppdrag inom balkongentreprenad så kan du höra av dig till oss för att diskutera hur vi på bästa sätt ska uppnå din målsättning.

Kontakta din balkongspecialist redan idag

Oavsett om det handlar om ett enstaka balkongbygge eller om du vill renovera många balkonger på en fastighet du äger så kan du kontakta oss och begära ut en kostnadsfri offert.

Lämna meddelande till oss

Skicka in & få Offert-förslag till er nästa Balkongrenovering i Stockholm

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *