Dags för trapphusrenovering i Vendelsö, södra Stockholm?

Söker du efter en byggare som kan ta hand om trapphuset? Vi är en välrenommerad firma med stort kvalitetstänk och heltäckande lösningar. Arbetet utförs med noggrannhet och precision. Med oss kan du lita på att få ett bra resultat.

Lång erfarenhet av lyckade projekt

Vår byggfirma har lång erfarenhet av projektledning och renovering. Vi anlitas framför allt av bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag för arbeten i alla olika slags fastigheter. Men även du som privatperson kan vända dig till oss. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet.

Våra tjänster

Våra trogna anställda kan erbjuda det mesta ditt trapphus kan behöva, till exempel

 • trapphusmålning
 • trapprenovering
 • golvslipning (slipa marmorgolv eller slipa stengolv)
 • lokalvård

Trevliga medarbetare och möjlighet till totalentreprenad

När du anlitar oss kan du alltid räkna med gott bemötande och att vi utgår från en serviceorienterad och kundnära metod. Vi vill vara lojala med dina idéer och tillgängliga på de sätt du behöver. Önskar du totalentreprenad kan vi ta över ansvaret för hela projektet.

Gäller ROT-avdraget?

Är du en privatperson som äger fastigheten och själv bor i den, kan du göra ROT-avdrag på kostnaden när du ska renovera trapphuset. För bostadsrättsföreningar gäller inte ROT-avdraget för underhåll som är föreningens ansvar.

Lämna meddelande till oss

Skicka in & få Offert-förslag till er nästa Trapphusrenovering i Stockholm

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *