Din Byggfirma i Vendelsö, Tyresö & Östermalm, Stockholm

Vi är ett väletablerat byggföretag från Vendelsö Vi utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid lägenhetsrenovering, byggnation och snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättföreningar i Stor-Stockholm, så som Vendelsö, Tyresö och Östermalm. inget jobb är för litet eller stort för oss. Vi använder alltid seriösa leverantörer.

Lokala byggarbetare

Vi arbetar gärna lokalt och har utfört flera arbeten i lokalområdet så som Österhaninge, Stadsberga, Jordbro, Nyfors, Raksta, Hanviken, Trångsund, Länna, Vega, Haninge och Handen.

Våra Byggtjänster:

 1. Lägenhetsrenovering
 2. Bygga Lösvirkeshus
 3. Garagebygge
 4. Bygga Uterum
 5. Takbyte
 6. Markarbete
 7. Trapphusrenovering
 8. Balkonginglasning
 9. Renovera balkong
 10. Plattläggning & Lägga marksten

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget, vilket är en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Takarbeten i Tyresö

Vi är arbetar även med takarbeten inom plåt, tegel, papptak & tätskikt. Vi samarbetar med en takläggare i Tyresö för större takentreprenader

Kontakta oss

Vid behov av renoveringar och byggnationer i Tyresö, Östermalm eller Vendelsö så kan du kontakta oss på våran E-mail: hantverkare@byggfirma-vendelso.se

Lämna ett meddelande till oss

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress