Din Byggfirma i Vendelsö, Tyresö & Östermalm

Tyresta Bygg och Entreprenad AB är ett väletablerat byggföretag från Vendelsö Vi utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid lägenhetsrenovering, byggnation och snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättföreningar i Stor-Stockholm, så som Vendelsö, Tyresö och Östermalm. inget jobb är för litet eller stort för oss. Vi använder alltid seriösa leverantörer.

Lokala byggarbetare

Tyresta Bygg & Entreprenad AB arbetar gärna lokalt och har utfört flera arbeten i lokalområdet så som Österhaninge, Stadsberga, Jordbro, Nyfors, Raksta, Hanviken, Trångsund, Länna, Vega, Haninge och Handen.

Våra Byggtjänster:

 1. Lägenhetsrenovering
 2. Bygga Lösvirkeshus
 3. Garagebygge
 4. Bygga Uterum
 5. Takbyte
 6. Markarbete
 7. Trapphusrenovering
 8. Balkonginglasning
 9. Renovera balkong
 10. Plattläggning & Lägga marksten

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget, vilket är en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Takarbeten i Tyresö

Tyresta Bygg och Entreprenad AB är arbetar även med takarbeten inom plåt, tegel, papptak & tätskikt. Vi samarbetar med en takläggare i Tyresö för större takentreprenader

Kontakta Tyresta Bygg och Entreprenad AB

Vid behov av renoveringar och byggnationer i Tyresö, Östermalm eller Vendelsö så kan du kontakta oss på våran E-mail: hantverkare@byggfirma-vendelso.se

Lämna ett meddelande till oss

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress